Scoala de Soferi Iasi Automobilistul-S
 
 
 
 

Categorii permis auto

In decursul anilor, Scoala de soferi Iasi Automobilistul, si-a dezvoltat activitatea completandu-si dotarea cu autovehicule necesare pentru obtinerea mai multor categorii de permis auto.
Scoala de soferi Iasi Automobilistul va poate pregati pentru urmatoarele categorii auto:

  Categoria A
categoria AMotocicleta cu sau fara atas.
  Categoria A1
Categoria A1Categoria A1 reprezinta motocicleta cu o capacitate care nu depaseste 125 cmc si o putere care nu depaseste 11 kW.


  Categoria B
Categoria B
1. Autovehiculul a carui masa totala maxima autorizata nu depaseste 3.500 kg si al carui numar de locuri pe scaune, in afara conducatorului, nu este mai mare de 8.

2. Ansamblul format dintr-un autovehicul tragator din categoria B si o remorca a carei masa totala maxima autorizata nu depaseste 750 kg.
3. Ansamblul de vehicule a carui masa totala maxima autorizata nu depaseste 3.500 kg, format dintr-un autovehicul tragator din categoria B si o remorca, a carei masa totala maxima autorizata nu depaseste masa proprie a autovehiculului tragator.
  Categoria AM
Categoria AMMOPED - Vehicul cu doua sau trei roti, viteza maxima 25Km/h, capacitate cilindrica sub 50cm3, putere maxima 4kw si greutate sub 350kg.
  Categoria C
Categoria C1. Autovehiculul, altul decat cel din categoria D, a carui masa totala maxima autorizata este mai mare de 3.500 kg
2. Ansamblul format dintr-un autovehicul din categoria C si o remorca a carei masa totala maxima autorizata nu depaseste 750 kg.
  Categoria A2
Categoria A2Motociclete cu puterea maxima de 35Kw cu raport putere greutate cel mult 0,2 kw/kg.

  Categoria D
Categoria DAutovehiculul destinat transportului de persoane avand mai mult de 8 locuri pe scaune, in afara locului conducatorului. Autovehiculului din aceasta categorie i se poate atasa o remorca a carei masa totala maxima autorizata nu depaseste 750 kg

  Categoria CE
Categoria CEAnsamblul de vehicule constand dintr-un autovehicul tragator din categoria C si o remorca a carei masa totala maxima autorizata este mai mare de 750 kg.
 

Scoala de soferi Iasi Automobilistul va pregateste pentru toate categoriile de permis auto, soferi categoria b
Copyright© 2009 Positive Media Scoala de soferi Iasi | Despre noi | Dotari scoala de soferi | Instructori auto Iasi
Parcul auto scoala de soferi Iasi | Examen scoala de soferi | Categorii permis auto
Chestionare scoala de soferi | Legislatie rutiera | Acte necesare scoala de soferi
Formular de inscriere scoala soferi | Contact | Sitemap